"down-to-earth" ontspanning en pijnbestrijding
 

Vita betekent "leven" en Mano, van het Latijns manus, betekent "hand". Wij gebruiken geen aromatische oliën, naalden, stenen of machines. Handen doen al het werk. Bij ManoVita wordt gewerkt volgens een zelfontwikkeld "Down-to-Earth" (DTE) principe: grondige, degelijke en effectieve behandelingen gericht op pijnbestrijding, ontspanning, herstel en preventie.

Massage is geen luxe. Het heeft vele gezondheidsvoordelen, niet alleen voor stress, spierklachten en andere kwaaltjes maar ook voor gerichte genezing en algehele gezondheidsondersteuning. 

Sean de Koekkoek

Ik ben oorspronkelijk opgeleid - en heb jarenlang gewerkt - als docent Engels en Filosofie in Leiden, Amsterdam, Cornell en Istanbul. Ik kom echter uit een familie van Chiropractoren (mijn vader was één van de eerste in Nederland, de naam "de Koekkoek" is een begrip geworden). Dit is op een gegeven moment gaan knagen en ik heb toen de wondere wereld van massage en meditatie gevonden. Dit ben ik nu met veel liefde en plezier met anderen aan het delen waarbij ik het voorrecht heb er ook mijn brood mee te verdienen ;)

Ik bezoek regelmatig evenementen in binnen en buitenland, om zoveel mogelijk ervaring en nieuwe kennis op te doen.

Massagetraining

Opgeleid bij de gerenommeerde opleiding van Libosan, aangesloten bij KTNO en CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). 

ManoVita is geregistreerd bij o.a. massage-info.nlTreatwell, Alternatieve Geneeswijze Overzicht en de belangenverenigingen: BMS en binnenkort BATC. 


Volg mij op mijn: