"down-to-earth" ontspanning en pijnbestrijding
 

DTE Massage

Massage is een van de oudste vormen van zorg en heeft door de eeuwen heen vele vormen aangenomen. De moderne wetenschap is het erover eens: massage helpt. Maar uiteraard zijn niet alle technieken voor iedereen of alle klachten geschikt. 

Bij ManoVita wordt gewerkt volgens een "Down-to-Earth" principe: echt masseren toegespitst op de specifieke klachtenpatroon en persoonlijke wensen van de klant. 

Ook de moderne wereld heeft z'n invloed op de selectie van een behandeling. Langdurige en dagelijkse spanningen vragen om meer dan een snelle oplossing. Samen komen wij tot een analyse van de achtergronden van het probleem en kunnen wij een behandelplan en/of een preventieplan opstellen.

Lees meer over de behandelingen bij MonoVita. Elke behandelingsvorm heeft een eigen pagina u meer kunt lezen over de procedure, voordelen en doelstellingen. 

Ontspanningsmassage (30 minuten tot 1,5 uur)  

 o.a. Zweedse Massage, Bindweefselmassage, etc.

Massagetherapie (30 tot 45 minuten) 

o.a. Deep Tissue, Triggerpoint, Shiatsu. Focusgebieden bij therapiebehandelingen:

  • stressreductie, hoofdpijnbestrijding
  • nek, schouder & lage rugpijn
  • fibromyalgie massage
  • voetmassage
  • myofaciale behandelingen


Preventie Training

Na enkele behandelingen wordt er (desgewenst) een persoonsspecifieke programma ontwikkeld van zelf-massage, lichaamsoefeningen, oefeningen om zelfbewustzijn te stimuleren, en eventuele nabehandelingen ter preventie en/of vermindering van de klachten.

Massage + DTE Meditatie & voedingsadvies

If desired, the massage treatments I offer can be supplemented with my DTE Meditation sessions and/or Nutrition Mapping, which together form a unique blend of treatments to really make a difference to your full health spectrum.